Om oss

Så hyggelig at du kommer på besøk.

Bak Kos med kaos står en familie som har nettopp kos med kaos.
Vi har fem små soldater i alderen 0-11 år som skaper liv og røre i vårt herlige hus i Jevnaker.


Vi har siden 2013 drevet Idebank for småbarnsforeldre og er så heldige å ha blitt godt kjent med mange småbarnsfamilier, ja faktisk snart 80 000 av de.

Å få kontroll over hverdagen og ta vare på minnene vet vi mange småbarnsforeldre drømmer om, dette tenkte vi at vi skulle hjelpe de med. Dermed ble Kos med kaos født.


Eventyret startet da vi i 2015 gav ut vår første kalenderbok for småbarnsfamilier.
En kalenderbok med det lille ekstra til travle familier som ønsker en bedre oversikt over hverdagen.


Her skal du finne gode verktøy som kan gjøre småbarnshverdagen mer oversiktlig, hyggeligere, mer kreativ eller bare rett og slett mer praktisk.

Noen av produktene har vi utviklet selv, andre produkter har vi i butikken fordi vi vet de er av god kvalitet og kan bidra til å gjøre hverdagen enklere, bedre eller mer praktisk.

Vi ønsker å kunne gjøre småbarnshverdagen så god som overhode mulig, og vi vet at flere av våre produkter kan hjelpe med nettopp dette.

Vi brenner for å finne den riktige vognen, bilstolen som er best for dere og ikke minst fortelle deg at det mest sannsynlig finnes noe som kan bidra til å løse akkurat din utfordring.

Spør om du lurer på noe, vi hjelper deg så godt vi kan og om du har tid og lyst, stikk gjerne innom oss på jevnaker, i glassverkveien 22.